Unde găsești cele mai sigure intervenții ortopedice? La Arca Life!

Care sunt acele intervenții ortopedice de care poți beneficia la Arca Life? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Ortopedia este acea specialitate medicală ce corectează o gamă largă de boli, malformații și tulburările degenerative ale oaselor, articulațiilor sau ale aparatului locomotor. Ea oferă tratamente medicale, nutriție aplicată, exerciții, medicamente și chiar intervenții chirurgicale acolo unde este cazul, rezolvând chiar și boli congenitale ale articulațiilor, șoldului, picioarelor, umărului, brațelor sau mâinilor, oaselor sau chiar ale mușchilor.

Ca denumire, ortopedia derivă din cuvântul francez „ortopedic” și acest lucru nu este întâmplător, conceptul fiind penru prima dată popularizat și descris într-o carte, de către medicul francez Nicolas Andry (1658-1742) în lucrarea sa „Ortopedie sau arta de a preveni și corecta deformările corpului copiilor”. Cartea a fost publicată chiar înainte de decesul medicului născut în Lyon-Franța și i-a oferit titlul de inventatorul termenului de „ortopedie”. Coperta acestei publicații, ce reprezenta un copac diform legat de un băț drept, a devenit mai târziu chiar un simbol al acestei ramuri medicale, această imagine sugerând corectarea defectelor sub amprenta timpului. Deși în anii ei de apariție a fost o specialitate dedicată numai tratamentului copiilor, începând cu secolul al XIX-lea, ortopedia a fost extinsă și la adulți, iar dezvoltarea tehnologică și-a adus și ea contribuția enormă în domeniu.

Diverse intervenții, mai mult sau mai puțin invazive, s-au dezvoltat pe întreg mapamondul și au schimbat considerabil în bine viața a sute și mii de oameni. Multe din afecțiunile de care populația suferea la acea vreme, devenind doar o amintire neplăcută, iar astăzi cercetările continuă pentru a îmbunăți tipurile de tratament. Desigur, atunci când vine vorba de tine și familia ta, nu vrei să lași nimic la voia întâmplării. Cu toții, ne dorim ce este mai bun pentru noi și cei dragi și căutăm soluții care, preferabil să nu necesite operație, non-invazive, fară durere și disconfort, realizate într-un cadru sigur, cu servicii prompte și de calitate superioară, dar și la prețuri avantajoase. Astfel se naște întrebarea: „unde găsesc cele mai sigure intervenții ortopedice?” iar răspunsul este unul simplu și rapid: La Arca Life!

O combinație reușită de profesionalism, pasiune și tehnologie sub conducerea unuia dintre cei mai apreciați chirurgi ortopezi din Romania Dr. Jawad Latif Alqaissi. Specialist de renume în ortopedie – traumatologie, doctorand în științe medicale și directorul clinicii de ortopedie, Dr. Jawad își desfășoară activitatea profesională atât în țară, cât și în centrele de chirurgie ortopedică de renume din Uniunea Europeană. Fiind un pasionat al tehnologiilor de ultimă generație, acesta nu și-a limitat activitatea doar în efectuarea de tratamente și operații ortopedice, ci și la managementul și preocuparea permanentă de a dota clinica cu aparatură de ultimă oră, iar asta a făcut ca, în prezent, Arcalife să fie singura clinică de ortopedie ce beneficiază de cea mai modernă tehnologie endoscopică din Romania.

Gama variată de intervenții chirurgicale la care Dr. Jawad și echipa sa răspunde solicitărilor, cuprinde artroplastii, artroscopii, meniscectomii sau ligamentoplastii, endoscopii, cum ar fi cele spinale lombare sau cervicale, de fascie plantara, hernie discală sau tunel carpian, dar este completată cu tratamente de prevenție sau de recuperare, moderne și non invazive, Dr Jawad fiind specialist și în tratarea sau refacerea leziunilor articulare, osoase și musculare, prin tratamente cu ozon.

Acestea fiind spune, căutarea ta a luat sfârșit. Ești pe pagina care trebuie și nu mai trebuie să cauți, trebuie doar să ne suni pentru o programare. Vei observa profesionalismul echipei Arca Life, încă din primele minute de interacțiune, iar dacă vrei să te bucuri de o consultație cu unul dintre cei mai renumiți medici ortopezi din țară, o poți face acum și din confortul casei tale, tot ce trebuie să faci este să faci o programare pentru o consultație online. Considerăm că fiecare pacient care ne calcă pragul în clinica fizică sau online, este însăși o carte de vizită pentru noi, așă că tratăm cu deosebită atenție fiecare caz în parte. Mai mult, cu ArcaLife, aveți garanția restituirii banilor în cazul în care nu vă putem oferi consultanță pentru problema descrisă.

Contactează-ne să te convingi și oferă-ne posibilitatea să avem grijă de tine și de cei dragi.

Multă sănătate!

Related Posts

Articole recomandate:

Aviptadil – un posibil remediu în COVID-19
Beneficiile biotinei pentru sănătatea generală și frumusețe
Stomatologie fără durere sau stres

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!