Cum să-ți alegi corect produsele menstruale

O mulțime de lucruri trebuie luate în considerare atunci când alegi absorbantele pe care le folosești lună de lună în cea mai intimă zonă a corpului. Mama Natură ne pune la dispoziție tot ce ne trebuie să avem grijă de corpul nostru la menstruație în mod natural, și tocmai de aceea pielea ta o să prefere întotdeauna produse organice, din ingrediente 100% pure și naturale.

Ingredientele naturale ‒ cum e bumbacul 100% organic pe care îl regăsești în Enroush absorbante sunt întotdeauna într-o armonie mai strânsă cu corpul tău decât substanțele sintetice și orice este produs în laborator.

Iată cum să-ți alegi corect produsele menstruale:

Ferește-te de ingredientele care îți pun sănătatea în pericol

Este important să știi ce substanțe nu ar trebui să se găsească în absorbantele tale, ca să te poți feri de ele. Din păcate, foarte multe dintre absorbantele convenționale nici măcar nu au trecute pe etichetă ingredientele folosite, iar acest lucru poate deveni periculos pentru sănătate, mai ales dacă te confrunți cu ciclu de 2 ori pe luna.

Înălbitorii, parfumurile cu alergeni, fibrele sintetice și plasticul sunt câteva dintre chimicalele frecvent folosite în absorbantele convenționale (care nu ar trebui să fie acolo!). Ele sunt adesea responsabile pentru alergiile, iritațiile, mâncărimile sau bubițele care îți apar la menstruație, fiindcă îți pot tulbura pH-ul natural și echilibrul intim.

Alege absorbantele în funcție de fluxul tău menstrual

Bineînțeles, gradul de absorbție al absorbantelor contează pentru protecția împotriva petelor. Absorbantele organice Enroush au un design body-fit ce se adaptează formei corpului să capteze perfect sângele menstrual, iar bumbacul organic și fibrele naturale sunt super absorbante astfel încât să uiți de scurgeri accidentale. Cu toate acestea, rămân extrem de subțiri (doar 2.5 mm) ca să-ți asigure confort și discreție în fiecare moment.

Nu uita să adaugi în coșul de cumpărături și plasturi pentru cosuri de la Enroush, care tratează coșurile în timp ce protejează și accelerează procesul de vindecare al imperfecțiunilor. 

Iată cum trebuie să folosești absorbantele organice

Normale: când fluxul tău menstrual este normal

Super: pentru zilele cu sângerări abundente

De noapte: pe timpul nopții, pentru că sunt mai lungi și au un grad superior de absorbție ca să-ți asigure un somn liniștit și protecție pe toată durata nopții

Zilnice: pentru scurgerile ușoare intermenstruale sau în ultimele zile de menstruație, căci sunt mai subțiri pentru uz zilnic, având în continuare super putere de absorbție. De asemenea, le poți folosi pentru precauție, în cazul în care ești într-o situație de intarziere menstruatie

Alegerea absorbantelor ține, în mare măsură, de stilul de viață, fluxul menstrual și de confortul tău. Nu pierde, însă, din vedere aspectul ce ține de sănătate, căci este mai ușor să previi, decât să tratezi.

Related Posts

Articole recomandate:

Ce implica operatia de marire a sanilor?
26/05/2022
Principalele cauze ale incontinenței urinare - înaintarea în vârstă, obezitatea și nașterea
Principalele cauze ale incontinenței urinare – înaintarea în vârstă, obezitatea și nașterea
20/03/2023
Photo 1 Exercise 2 Health
Cum să îți menții sănătatea fizică prin exerciții zilnice
16/06/2024

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!