Ce beneficii ofera un camin de batrani

Cand nu mai pot primi acasa ingrijirile de care au nevoie, cei mai multi seniori apeleaza la centrele specializate. Intr-un camin de batrani, ei se vor avea parte de toata grija si atentia specialistilor, totul in timp ce vor socializa cu persoane de varsta lor.

Ce avantaje au seniorii dintr-un camin de batrani

Sunt numeroase motive pentru care cei varstnici ajung intr-un camin de batrani. Ce este important de stiut este faptul ca, in aceste centre, nevoile lor esentiale vor fi implinite si vor fi in permanenta asistati de personal calificat. Cateva dintre avantajele oferite de caminul de batrani Casa Kevin sunt:

  • Sanatatea le este ingrijita si imbunatatita. Intr-un centru de ingrijire batrani, personalul medical si profesionistii se vor ocupa de fiecare pacient in parte. Fiecare senior va primi medicamentele potrivite si servicii medicale la timp. Daca vreun pacient are nevoie de ingrijire specializata, din cauza vreunei probleme de sanatate, aceste nevoi vor fi implinite. 
  • Au parte de activitati specifice varstei. De la miscare fizica, atat cat pot ei, pana la jocuri de societate, sah, table si carti – sunt numeroase feluri in care ei isi pot petrece timpul. Aceste activitati antrenante si joaca ii ajuta sa aiba un scop, le pastreaza sufletul vesel si mintea clara.
  • Socializeaza. La Casa Kevin, seniorii nu sunt singuri. Pe langa asistenta si ingrijire personalizata, ei se bucura de compania altor persoane de varsta lor. Conversatiile si timpul petrecut impreuna cu alti oameni le sunt benefice atat starii de spirit, cat si sanatatii psihice.
  • Au o dieta adecvata. Pe masura ce inaintam in varsta, nevoile noastre nutritionale se schimba, in timp ce mobilitatea redusa ne impiedica sa ne mai deplasam la cumparaturi. Intr-un camin de batrani, seniorii primesc o dieta sanatoasa, bogata in substante nutritive si care ii alimenteaza cum au nevoie.

Beneficiile oferite seniorilor

Cand nevoile varstnicilor devin din ce in ce mai mari, iar familia nu gaseste suficient timp sa se imparta intre acestia si activitatile de zi cu zi, ideea unui camin de batrani este cea mai buna. Aici, membrii seniori ai familiei vor primi toata grija de care au nevoie la varsta lor.

Pe langa beneficiile mentionate mai sus, seniorii mai au un motiv sa vina aici: intr-un camin de batrani, nu sunt singuri.

Singuratatea aduce cu sine anxietate, iar relationarea cu alti oameni intr-un camin de batrani precum Casa Kevin contribuie la integrarea lor sociala. Apoi, activitatea fizica, oricat de putina ar fi, le ofera seniorilor atat beneficii fizice, cat si mentale.

Personalul medical de la Casa Kevin a fost recrutat cu atentie, dupa criterii de experienta si profesionalism in munca de asistenta sociala, dar si dupa calitatile umane pe care le-au dovedit de atatea ori: empatie, capacitatea de relationare si atentie pentru cei care vin sa se bucure de beneficiile acestui centru pentru seniori.

Cand nevoia de ingrijire devine din ce in ce mai stringenta iar familia nu le poate oferi toata grija de care au nevoie, seniorii vor fi primiti cu bratele deschise in caminul de batrani Casa Kevin.

Related Posts

Articole recomandate:

Consilierea Genetică
Iată ce trebuie să știi despre BOTOX! – partea I
Ghidul esențial pentru prim ajutor: Cum să acționezi în situații de urgență

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!