Vrei să te bucuri de un zâmbet frumos în 2023? Iată 4 servicii stomatologice populare

Un zâmbet frumos te va face să te simți de milioane în fiecare zi! Dacă și tu vrei anul acesta să te bucuri de cei mai frumoși dinți, poți apela la varii tratamente stomatologice. Acestea sunt numeroase și diferă de la persoană la persoană, în funcție de nevoile individuale. Așadar, dacă vrei să știi care sunt cele mai populare tratamente și de ce să le alegi, vezi în acest articol!

Vezi pentru ce servicii dentare poți opta și tu

  1. Albirea dinților

Albirea dinților este o procedură populară care poate fi efectuată în cabinetul stomatologic. Deși mulți tind să facă acest tratament pe cont propriu, acasă, cel mai eficient și de durată mod este la cabinetul unui profesionist. Într-un mediu profesionist, cum este cabinetul stomatologic,  pentru albirea dinților se  folosește o lumină laser blândă pentru a elimina petele de pe dinți, făcându-i să pară mai albi. Recomandarea ar fi să optezi pentru un tratament făcut de un specialist!

  1. Fațete dentare

Fațetele dentare sunt folosite pentru a îmbunătăți aspectul unui dinte, dar și pentru a corecta spațiile dintre dinți. Acestea se pot realiza din materiale transparente sau translucide, precum și colorate (cum ar fi cele albe).

Fațetele pot fi aplicate de către medicul dentist în aproximativ 30 de minute. De obicei, acestea durează 20 de ani înainte de a fi nevoie de înlocuire; totuși, există unele cazuri în care ar putea fi nevoie de înlocuire mai devreme de atât, din cauza deteriorării cauzate de guma de mestecat sau de consumul de prea multe sucuri îndulcite cu zahăr de-a lungul timpului.

  1. Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt cea mai bună modalitate de a înlocui dinții lipsă, mai ales când aceștia lipsesc în număr foarte mare. Aceștia sunt realizați din titan, un metal care nu este doar puternic, ci și foarte durabil și rezistent la bacterii. Implanturile pot fi plasate în osul maxilarului, ceea ce oferă suport pentru implant și îți permite să mănânci și să vorbești normal.

Mulți oameni optează pentru un astfel de tratament dentar, fiind opțiunea cea mai bună la momentul actual. Dacă ești interesat și stai în București, optează pentru un implant de dinți de la CisoMedical, o clinică de încredere. Cu siguranță vei fi mulțumit!

  1. Ortodonție

Ortodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul malocluziilor, care sunt poziții neregulate ale dinților și maxilarelor. Tratamentul ortodontic constă, în general, într-o serie de aparate care sunt purtate pe o perioadă de timp. La momentul actual există numeroase tipuri de aparate dentare, precum: cele din metal, ceramică, safir, etc.

Scopul unui aparat dentar este de a îndrepta dinții astfel încât aceștia să se potrivească între ei în mod corespunzător. Dacă știi că ai nevoie, programează-te la o consultație cu un specialist din domeniu. Și nu uita să mergi cu radiografia!

Așadar, este esențial să menții o bună igienă orală și să consulți un dentist în mod regulat pentru a preveni și a depista din timp orice problemă dentară. Dacă vrei să ai zâmebtul mult dorit, optează pentru una din opțiunile de mai sus! Nu vei regreta!

Sursă foto : Unsplash.com

Previous PostNext PostCum alegi un psihoterapeut bun și unde îl găsești în București?

Related Posts