Tratamentu eficient al herniei de disc cu laserul cu diode model PL3D™ – Distribuit in Romania de Danson SRL

In incercarea de a ameliora durerile de spate cauzate de hernia de disc intervertebral, cei de la INTERmedic  au dezvoltat laserul cu diode model PL3D™.  Acest dispozitiv ofera un tratament mai eficient si mai sigur pentru milioane de persoane afectate de hernia de disc.

Cum functioneaza laserul cu diode Model PL3D™?

Laserul cu diode PL3D™ utilizeaza o abordare miniinvaziva pentru tratarea herniei de disc.

Acest dispozitiv avansat utilizeaza o lungime de unda de 980 nm, ceea ce il face ideal pentru decompresia discului vertebral, asigurand o vaporizare precisa a partilor herniate ale discului. Principala sa caracteristica consta in capacitatea sa miniinvaziva de a actiona percutanat, fara a afecta structurile anatomice inconjuratoare. Procedura este realizata sub control radiologic, iar introducerea laserului in disc se face printr-un ac, minimizand astfel riscul de complicatii.

Care sunt avantajele acestei noi tehnologii?

1. Riscuri minime. Riscul de efecte adverse este minim, iar gazul rezultat din vaporizare este evacuat eficient.Laserul nu afecteaza structurile anatomice din jurul discului vertebral, reducand riscul de complicatii. O astfel de interventie nu determina instabilitate spinala sau cicatrici in aproprierea nervilor.

2. Recuperare rapida. Procedura este miniinvaziva, iar intervalul de recuperare este mult mai scurt in comparatie cu alte metode chirurgicale.

3. Eficienta maxima. Lungimea de unda de 980 nm face ca laserul PL3D™ sa fie mai eficient in decompresia herniei decat alte sisteme laser.

4. Utilizare usoara. Capacitatea de blocare a fibrei si nivelul scazut de energie necesar fac din acest instrument medical o optiune ideala pentru tratamentul herniei de disc.

Procedura laser cu Diode PL3D™ in detaliu

Pacientii beneficiaza de confortul anesteziei locale, ceea ce elimina disconfortul in timpul procedurii.Procedura poate fi efectuata in ambulatoriu, permitand pacientilor sa se intoarca la activitatile lor obisnuite in cel mai scurt timp posibil.

Intrebari Frecvente

Care este diferenta intre tratamentul cu laser PL3D™ si alte metode chirurgicale?

Laserul PL3D™ este miniinvaziv si nu afecteaza structurile anatomice adiacente, avand un timp de recuperare mult mai scurt.

Este procedura dureroasa?

Cu anestezia locala, pacientii resimt doar un disconfort minim in timpul procedurii.

Care sunt riscurile asociate cu tratamentul laserului PL3D™?

Riscul de efecte adverse este minim, iar evacuarea gazului rezultat din vaporizare previne posibilele complicatii.

Laserul cu diode model PL3D™ reprezinta o schimbare radicala in tratamentul herniei de disc, oferind pacientilor o optiune sigura, eficienta si miniinvaziva. Acest dispozitiv revolutionar este disponibil si in Romania, prin intermediul celor de la Danson SRL.

DANSON SRL- www.danson.ro – office@danson.ro-0723566871

Related Posts

Articole recomandate:

Ce ar trebui să știi despre Xanax?
Tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic
Sfaturi pentru sănătate – Importanța analizelor anuale
Sfaturi pentru sănătate – Importanța analizelor anuale

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!