Probioticul care te ajută să-ți întărești imunitatea pentru primăvară

Venirea primăverii și cresterea temperaturii nu înseamnă dispariția bacteriilor și virusurilor responsabile pentru infecțiile respiratorii. Dimpotrivă, o primăvară cu multe ploi și zăpadă topită poate favoriza răspândirea virusurilor și bacteriilor, datorită gradului de umiditate crescut. Vestea bună este că putem să fim mai puțin predispuși la aceste infecții dacă ne protejăm și ne întărim sistemul imunitar.

Luăm probiotice pentru a ne proteja sănătatea sistemului nostru imunitar?

Probioticele sunt bacterii benefice care trăiesc în intestin și ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos. Pe lângă beneficiile asupra digestiei, acestea ajută la creșterea numărului de bacterii „bune” din intestin și la reducerea numărului de bacterii „dăunătoare”, ceea ce poate contribui la menținerea unui sistem imunitar puternic și sănătos.

Studiile au arătat că probioticele pot ajuta la creșterea numărului de celule imunitare și la îmbunătățirea funcției acestora, prin creșterea producției de anticorpi și citokine – proteine implicate în sistemul imunitar. Probioticele pot, de asemenea, ajuta la reducerea inflamației în corp, care poate afecta negativ sistemul imunitar.

Cum ajută sistemul nostru imunitar, probioticele din MegaSporeBiotic Plus®?

Sistemul digestiv este un element vital al sistemului imunitar, dar deseori este ignorat. Stratul mucoasei intestinale este de fapt primul “lucru” care îi ține la distanță pe agenții patogeni. Intestinul este locul unde se găsesc peste 80% din celulele imunitare, care colaborează cu flora intestinală pentru a spori capacitatea de apărare a organismului uman.

Bacteriile probioticelor din MegaSporeBiotic Plus® au capacitatea de a stimula celula imunitară prin modularea microbiotei intestinale, astfel imunitatea este întărită și riscul de infectie cu gripa și răceala devine mai mic.

De asemenea, un aspect extrem de important în ceea ce privește imunitatea și susceptibilitatea la infecții virale, este acela că MegaSporeBiotic Plus® s-a dovedit, în urma unor studii clinice, că este benefic și în COVID-19.

Specialiștii de la MegaSpore Romania au efectuat un studiu clinic în perioada pandemică, în urma căruia au observat anumite beneficii ale tratementului cu MegaSporeBiotic® la pacienții dignosticați cu COVID-19.  S-a observat că pacienții care au utilizat MegaSporeBiotic® și sufereau de COVID-19, treceau mai repede peste această boală, făceau mult mai puțină febră, iar afectarea digestivă era mult mai mică sau chiar inexistentă.

Care sunt alte beneficii ale MegaSporeBiotic Plus®?

Datorită compoziției bazată 100% pe spori, care conține tulpini brevetate ce-i permit probioticului să supraviețuiească barierei gastrice, MegaSporeBiotic Plus® s-a dovedit a fi foarte util în:

– îmbunătățirea digestiei;

– eliminarea constipației, balonării și flatulenței;

– reducerea riscului de tulburări digestive și altor boli cronice (diabet, boli de inimă, boli de ficat, cancer);

– pierderea kilogramelor în plus;

– reducerea inflamației;

– rezolvarea problemelor intestinului permeabil.

Mai multe informații despre beneficiile probioticelor, găsești pe https://megaspore.ro/

Related Posts

Articole recomandate:

Dacă ai aceste simptome s-ar putea să ai probleme cu ochii
11/08/2022
Vaccinarea: Informații esențiale pentru o decizie informată
13/02/2024
Importanta de a publica advertoriale pe platforme precum Perspektive.ro
01/05/2024

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!