Pregătește-te pentru această vară: iată cum să slăbești în mod sănătos

Rămas bun primăvară, bun venit soare! 

Fiecare primăvară aduce reînnoire, creștere și noi începuturi. Este un moment minunat pentru a face schimbări în stilul tău de viață, lucru care poate avea un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării tale, pe termen lung.

Dacă ești motivat să slăbești câteva kilograme în timp ce îți schimbi garderoba, să știi că nu ești singurul. Mulți oameni se simt motivați să facă schimbări pozitive în viața lor în această perioadă a anului – primăvara este al doilea cel mai popular moment al anului pentru a încerca să slăbești (după Anul Nou).

Fie că ai un obiectiv special în minte – să cumperi o ținută nouă pentru o nuntă la sfârșitul verii sau pur și simplu să te simți grozav pentru o vacanță la plajă – atunci acum este momentul perfect pentru a începe un program de slăbit complet, structurat, care funcționează cu adevărat.

Dacă vrei să preiei controlul asupra sănătății tale și să te simți mai încrezător în propria ta piele, atunci începerea Programului Allurion cu balon gastric în luna mai este un prim pas ideal.

Echipa Allurion poate lucra cu tine pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de slăbire. Poți reseta relația ta cu alimentele, astfel încât să obții o pierdere rapidă în greutate, care este mai eficientă decât dieta și exercițiile fizice de unele singure.

Programul Allurion s-a dovedit a fi o metodă extrem de eficientă pentru a obține o pierdere în greutate durabilă și sănătoasă, abordând atât aspectele fizice, cât și psihologice ale managementului greutății. Această abordare inovatoare combină utilizarea unui balon gastric temporar – Balonul Allurion – pentru a te ajuta să te simți sătul în timp ce mânănci mai puțin – cât și un program cuprinzător de schimbare a comportamentului de 6 luni. Cu sprijin medical de specialitate pe parcursul întregului program, îți vei readapta mentalitatea față de alimente, vei adopta obiceiuri mai sănătoase, avand în același timp o pierdere rapidă și sănătoasă în greutate.

Rezultate mai bune până la vară, în comparație cu o simplă dietă

Cercetările arată că Programul Allurion (o combinație dintre balonul gastric de înghițit și un program de schimbare a stilului de viață) obține rezultate semnificativ mai bune decât un simplu alt program de schimbare a stilului de viață, de sine stătător. Alte studii despre baloanele gastrice spun aceeași poveste; că îi ajută pe pacienți să obțină o scădere în greutate semnificativ superioară față de urmarea unei simple diete.

Asta înseamnă că vei vedea progrese semnificative către obiectivele tale de scădere în greutate într-un timp mai scurt, obținând rezultate mai bune până la vară.

Programul Allurion este și o modalitate rapidă de a pierde în greutate – știai că, în medie, rezultatele pot fi văzute la doar o lună după plasarea balonului Allurion? De fapt, poți pierde în medie 7,5% din greutatea corporală chiar în primele 30 de zile.

În medie, persoanele din Programul Allurion pierd între 10 și 15 kg în aproximativ 16 săptămâni – unii oameni pierd mai mult. De fapt, pierderea medie în greutate pentru persoanele cu un IMC inițial de 35 sau peste este de 15% din greutatea corporală totală după 16 săptămâni.

Detoxifiere de primăvară și rutine mai sănătoase

De ce să nu te gândești la pierderea în greutate în termeni de curățenie de primăvară? Așa cum ne curățăm casele, în pregătire pentru un nou sezon, corpul tău este cea mai importantă casă în care vei locui. Gândește-te la primăvară ca la o perioadă pentru a-ți curăța corpul, a elimina dezordinea, a te concentra asupra sănătății și bunăstării tale.

Programul Allurion te poate ajuta să „cureți” obiceiurile alimentare proaste și să stabilești rutine mai sănătoase. Începerea programului primăvara oferă timp și spațiu, înainte de vară, pentru a face progrese privind obiectivele de pierdere în greutate.

Cu vremea mai caldă și zilele mai lungi, vei avea mai multe oportunități de a fi activ și de a te bucura de activități în aer liber. Primavara îți permite să profiți de produsele de sezon și să încorporezi alimente proaspete și sănătoase în dieta ta, pe măsură ce începi să construiești obiceiuri alimentare mai sănătoase, cu îndrumarea nutriționistului.

Cum te ajută Programul Allurion să slăbești?

Nu trebuie să înfrunți singur provocarea de slăbire, vara – echipa va fi alături de tine la fiecare pas. Programul Allurion este centrat în jurul balonului Allurion – balonul gastric care poate fi înghițit – nu necesită anestezie, nicio endoscopie și nicio intervenție chirurgicală pentru plasarea sau îndepărtare. În schimb, acesta este plasat în timpul unei scurte vizite de 15 până la 20 de minute la clinică.

Balonul vine pliat într-o capsulă vegetală, mică, pe care o înghiți. Este atașat la un tub lung și subțire numit cateter. Odată ce balonul este în stomac, medicul folosește cateterul pentru a umple balonul cu lichid. Odată ce balonul este umplut, medicul scoate ușor cateterul și plasarea este completă. Razele X sunt folosite pentru a verifica dacă balonul este în poziția corectă.

După plasare, balonul – care are în jur mărimea de un grapefruit – ocupă spațiu în stomac, ceea ce creează o senzație de sațietate și reduce foamea și aportul de alimente.

Pe măsură ce începi să te simți mulțumit de porții mai mici, vei lucra cu nutriționistul pentru a reajusta obiceiurile alimentare prin coaching și sprijin nutrițional. De asemenea, vei putea să urmăresti progresul și să rămâi în contact cu echipa de îngrijire prin instrumente digitale precum Cântarul Conectabil și Ceasul de Monitorizare (Health Tracker) Allurion, care se conectează la aplicația mobilă Allurion.

Rezervă-ți consultația gratuită pentru balonul gastric astăzi

Află aici mai multe despre tehnologia de ultimă oră a balonului gastric Allurion! Vei reuși să pierzi în greutate, în siguranță și cu succes, în această vară!

Related Posts

Articole recomandate:

Investigații medicale recomandate: Ghidul complet pentru o prevenție eficientă
13/02/2024
Photo Stress management
Sfaturi pentru gestionarea și reducerea nivelului de stres în viața de zi cu zi
04/03/2024
Prin ce diferă măștile respiratorii N95 de măștile chirurgicale?
25/05/2020

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!