Care este cea mai bună vârstă pentru a face lifting facial?

Odată cu trecerea timpului, ființele umane își pierd elasticitatea, masa musculară și flexibilitatea, ceea ce lasă urme care se dezvăluie în epidermă. Sunt situații când, vârsta psihică sau emoțională nu corespunde uneori cu aspectul exterior pe care îl prezentăm. Când apare această disociere între aspectul fizic și vârsta mentală, poate apărea îngrijorarea pentru semnele timpului, precum ridurile. În fața acestor cazuri, medicina estetică prezintă ritidectomia sau liftingul facial, ca una dintre soluțiile eficiente. Este o intervenție chirurgicală care permite întinderea pielii feței și îndepărtarea excesului de țesut, cu scopul de a obține un aspect mai tânăr.

Liftingul facial este, de obicei, recomandat femeilor cu vârsta peste 45 de ani, care caută o metodă eficientă de întinerire facială pentru a reda vitalitatea și luminozitatea pielii feței pe care aceasta și-a pierdut-o de-a lungul anilor. Sigur că, rata de îmbătrânire este diferită pentru fiecare persoană și, asupra acesteia, acționează atât factori externi (cum ar fi tutunul, expunerea la soare, modificările de greutate), cât și factorii genetici sau ereditari. Efectul îmbătrânirii și al acestor factori externi poate fi corectat, așadar, printr-un liftingul facial.

Ceea ce este important, mai mult decât vârsta, este că pacientul prezintă caracteristici care pot fi abordate prin lifting facial. Candidații ideali pentru a fi supuși unui lifting facial sunt acele femei sau bărbați cărora fața și gâtul încep să se „lase”, dar a căror piele își păstrează încă o oarecare elasticitate. Această intervenție poate fi efectuată cu succes atât persoanelor cu vârste între 40 și 60 de ani, cât și persoanelor cu vârste între 70 și 80 de ani.

Pacienții care urmează această procedură de lifting facial o completează, de obicei, cu alte operații precum liftingul gâtului, liftingul frunții, operația pleoapelor, liftingul sprâncenelor și implantul bărbiei. Se pot obține rezultate estetice și mai bune dacă se combină liftingul cu alte tratamente compatibile, precum blefaroplastia sau operația pleoapelor. În acest fel, se obține un aspect întinerit care ajută la îmbunătățirea considerabil a stimei de sine. Totuși, acest tip de schimbare trebuie efectuată de un specialist, care deține certificările necesare în acest sens. Un profesionist în chirurgie plastică, va trebui să stabiliească dacă persoana interesată de ritidectomie îndeplinește cerințele de bază pentru a urma acest tratament. De asemenea, este important de clarificat faptul că așteptările care se expun trebuie să fie reale în orice moment. Cu siguranță, vrei să arăți la fel de tânăr ca acum câțiva ani. Dar în situația în care, chirurgul plastician recomandă să faci doar anumite modificări care să îmbunătățească doar 50% din starea ta actuală, trebuie să ai încredere în ea și să nu-ți riști sănătatea pentru a câștiga frumusețe.

După un astfel de tratament, este firesc să existe disconfort ca urmare a inflamației și vânătăilor, care vor dispărea de-a lungul câtorva zile. În anumite situații, pentru a reveni la ritmul vieții ca înainte. poate dura câteva săptămâni, dar va depinde de abilitățile fiecărui organism de a se recupera. Însă, încetul cu încetul, pacientul va recăpăta abilitatea de a face activitățile pe care le-a făcut întotdeauna. În acest această perioadă, nu sunt recomandate: machiajul, baia în piscine sau expunerea la soare, sauna sau băile de aburi, sau practicarea unui sport.

„Elixirul tinereții eterne” este fezabil grație chirurgiei plastice, dar trebuie să cauți expertul potrivit pentru a obține rezultatele pe care le dorești, fie cu un lifting facial, fie cu orice alt tratament estetic.

Related Posts

Articole recomandate:

De ce vrei să fii asistent medical? Este una din întrebările de la interviul de admitere la Şcoala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești
Favipiravir, posibil erou în lupta cu noul Coronavirus
Photo Flexibility exercises
Cele mai eficiente exerciții pentru îmbunătățirea flexibilității

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!