4 situatii cand o operatie ridicare pleoape este solutia

Necesitatea de a ridica pleoapele printr-o interventie estetica (cunoscuta ca blefaroplastie) apare, de regula, odata cu inaintarea in varsta – mai exact, de indata ce procesul de imbatranire se face simtit. Exista, totusi, mai multe situatii in care o operatie ridicare pleoape este solutia catre un aspect mai placut, tanar.

Interventia mentionata este deseori recomandata persoanelor care prezinta exces de piele in zona respectiva. Inaintarea in varsta, dar si depunerile de grasime pot cauza aspectul de pleoape lasate – de fapt, pielea din zona respectiva isi pierde din elasticitate si tonus.

Citeste in continuare pentru a afla patru dintre situatiile cand solutia este o operatie de ridicare a pleoapelor!

Aspectul obosit sau imbatranit

Stilul de viata poate fi una dintre cauzele unui aspect obosit sau imbatranit care nu este neaparat asociat cu inaintarea in varsta sau cu anumite afectiuni. Acest aspect poate aparea cum apar si unele linii/riduri de la nivelul obrajilor si fruntii – de la mult prea multe zambete.

Din fericire, aspectul obosit sau imbatranit poate fi corectat cu usurinta prin intermediul unei operatii de ridicare a pleoapelor. In urma blefaroplastiei, pacientului i se va oferi un aspect mai tanar, revitalizat.

Totusi, in timpul consultatiei initiale, esteticianul iti poate recomanda si alte solutii de corectare a acestui aspect, daca el considera ca pot avea rezultate. Nu uita ca interventiile invazive sunt o ultima solutie – daca este posibil, incearca mereu metodele non- sau cel putin minim-invazive mai intai, daca acestea sunt o optiune.

Prezenta sacilor sub ochi

Inaintarea in varsta, stilul de viata nu neaprat sanatos, dar si mediul in care iti desfasori activitatea pot cauza depuneri de grasime sau slabirea muschilor din jurul ochilor. Urmarea este aparitia sacilor/pungilor de sub ochi.

O operatie de ridicare pleoape poate corecta pungile de sub ochi, eliminandu-le, in acelasi timp ridicand si pleoapa superioara, pentru un aspect cat mai natural cu putinta.

Nu uita de faptul ca acesti saci de sub ochi pot fi in mare parte preveniti prin abordarea unui stil de viata sanatos. Un lucru pe care il poti face este sa te asiguri ca ai un somn calitativ si parte de cat mai putin stres.

Excesul de piele cauzat de inaintarea in varsta

Varsta este principala cauza a diferitor probleme de natura estetica. Pleoapele lasate sunt una dintre aceste probleme. Inaintarea in varsta afecteaza elasticitatea si tonusul pielii de pretutindeni, inclusiv de la nivelul pleoapelor.

Interventia de blefaroplastie poate corecta cu usurinta acest semn al imbatranirii, pentru un aspect intinerit!

Probleme de vedere

Pleoapele lasate sunt pleoape grele, lipsite de elasticitate si care exercita presiune asupra muschilor din jurul ochiului. O alta problema este faptul ca presiunea respectiva, implicit excesul de piele care sta efectiv pe ochi, poate cauza probleme, mai exact dificultati de vedere.

In acest caz, o operatie de ridicare pleoape nu mai are un rol strict estetic, ci imbunatateste calitatea vietii unei persoane.

Clinica Dr. Dana Miricioiu iti poate spune mai multe despre blefaroplastie, ce implica aceasta si cum este realizata intr-un cadru profesionist. Programeaza o consultatie chiar acum si afla cum simpla ridicare a pleoapelor iti poate schimba viata!

Related Posts

Articole recomandate:

Aviptadil – un posibil remediu în COVID-19
Primul ajutor pentru copii: Sfaturi esențiale pentru părinți
Demararea înscrierilor la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești: Investește în viitorul tău ca asistent medical

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!