Ce gasesti pe Clinica Online?
Resursa ta de informatii!
Noutati pentru o viata sanatoasa!
Minte sanatoasa, in corp sanatos!
Stiri si sfaturi utile
Ramai informat!

3 situații în care leagănul electric pentru bebeluși este un adevărat ajutor pentru părinți

Leagănele electrice sunt un dispozitiv util din camera copilului.

Create pentru a le oferi bebelușilor un loc confortabil în care să stea liniștiți și părinților un ajutor în viața de zi cu zi, acestea au devenit o piesă esențială pentru familii. 

Leagănele sunt ideale pentru numeroase situații din viața cu bebe. Iată 3 momente când ele reprezintă un adevărat ajutor. 

Liniștirea bebelușului și pregătirea pentru un somn odihnitor

Legănarea blândă a bebelușului înainte de somn îl liniștește și îl pregătește pentru un somn odihnitor. 

Leagănele electrice pentru bebeluși sunt ideale pentru pregătirea celui mic de somn. 

Dispozitivele dispun de mai multe viteze de legănare pe care părinții le schimbă cu ușurință. 

Șezutul leagănului este confecționat din materiale confortabile, plăcute la atingere. Acestea creează un loc confortabil în care bebe se simte protejat. Pe măsură ce este legănat, cel mic este mai liniștit și pregătit pentru somnic. 

Un somn odihnitor îl ajută pe bebe să fie mai liniștit, să plângă mai puțin pe parcursul zilei și contribuie la o dezvoltare sănătoasă. 

Crearea unei atmosfere de poveste în camera copilului

Muzica pentru copii, povești și mișcări blânde de legănare. 

Leagănele electrice pot avea incluse melodii pentru copii sau pot fi conectate la alte dispozitive (smartphone-uri, de exemplu) prin Bluetooth pentru redarea lor. 

Toate aceste elemente permit crearea unei atmosfere de poveste în camera celui mic. Înainte de somn sau pentru momente unice de joacă, leagănele electrice adaugă o notă deosebită evenimentelor de zi cu zi alături de bebe. 

Petrecerea unor momente frumoase în familie 

Leagănele electrice îi ajută pe părinți când sunt puțin ocupați, dar și când doresc să petreacă momente frumoase în familie: vizionarea un film, joacă sau o după-masă pe terasa casei. 

Bebelușul stă alături de părinți chiar și atunci când ei au puțină treabă. 

Leagănele electrice sunt un accesoriu practic ce poate și mutat cu ușurință prin casă. Fiind de dimensiuni mici și medii, leagănele pot fi ținute în camera copilului, în dormitorul părinților sau în sufragerie. 

În momentele în care părinții au treabă prin casă, bebe poate sta alături de ei în leagăn. Prezența părinților îl ajută să fie liniștit cât ei pregătesc mâncarea, fac curățenie sau lucrează.

VisulParintilor.ro pune la dispoziție părinților o gamă largă de leagăne electrice pentru bebeluși. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.