Kinetoterapie – pretul pe care il platesti pentru recuperare si libertate de miscare

Cat de important este pretul atunci cand vrei sa ai parte de beneficiile unui tratament complet de kinetoterapie? In functie de durerile sau afectiunea de care suferi, acesta poate deveni cu usurinta irelevant.

Cand vine vorba de o sedinta de kinetoterapie, pretul acesteia variaza in jurul sumei de 300 RON – poate fi mai mic in cazul sedintelor de terapie in grup. Astfel, pretul unui pachet de 10 sedinte oscileaza in jurul sumei de 2500-3000 RON.

Vestea buna este faptul ca timpul alocat fiecarei sedinte nu este deloc irosit, 10 sedinte fiind deseori indeajuns pentru a obtine rezultatele dorite. Totodata, acestea nu se desfasoara frecvent – in functie de tipul de tratament urmat, iti poate fi recomandata chiar si o singura sedinta pe saptamana.

Cat dureaza o sedinta de kinetoterapie?

Pretul include 50 de minute – o ora de exercitii si metode kinetoterapeutice realizate sub supravegherea unui medic specialist. In cadrul sedintelor individuale sunt utilizate metode specifice pentru ameliorarea si tratarea anumitor afectiuni.

Mai exact, sedintele individuale sunt recomandate atunci cand doresti tratarea unei anumite afectiuni. Sedintele de grup, pe de alta parte, implica realizarea de exercitii uzuale care au rolul de a restabili si mentine libertatea de miscare, precum si bunastarea fizica si emotionala.

In cadrul consultatiei initiale, specialistul kinetoterapeut iti va spune care sunt tipurile de exercitii de care ai nevoie si iti va recomanda fie sedinte individuale, fie sedinte de grup.

Ce poate influenta pretul kinetoterapiei?

In kinetoterapie, pretul este influentat strict de numarul de sedinte necesare pentru ameliorarea durerilor sau tratarea afectiunilor. Prin urmare, un aspect care ar putea schimba pretul total pe care trebuie sa il aloci tratamentului kinetoterapeutic este schimbarea planului de tratament dupa o anumita perioada.

Aceasta schimbare este oricand o posibilitate, deoarece afectiunea ta poate evolua diferit, ori durerile se pot inrautati. Totusi, in unele cazuri schimbarea planului de tratament implica si evolutia pozitiva a tratamentului individual – anume vei trece la sedinte de grup care au de regula rolul de a fortifica organismul si sistemul muscular.

Ce iti asigura un tratament complet de kinetoterapie?

In urma unui tratament complet de kinetoterapie (pret individual sau de grup) beneficiezi de flexibilitate, echilibru, elasticitate si forta – fie recuperarea sau fortificarea acestora, dupa caz. Pe scurt, vei avea parte de libertate in miscare si te vei simti ca si cum afectiunea sau durerile nu au fost niciodata prezente in viata ta.

Acesta este unul dintre motivele pentru care pretul sedintelor de kinetoterapie poate deveni usor irelevant. Beneficiile obtinute cantaresc mai mult – de altfel, acestea iti ofera o viata normala de care te poti bucura fara grija sau riscul altor dureri in viitorul apropiat.

Clinica de kinetoterapie Atletico Kinetic iti poate garanta recuperare completa a celor mai multe afectiuni ale sistemului muscular. Totodata, aceasta are pregatite departamente specializate multiple, pentru situatiile in care kinetoterapie nu este solutia sau nu este indeajuns pentur a-ti garanta recuperare medicala corespunzatoare.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la specialistii Atletico Kinetic chiar acum – servicii de kinetoterapie pentru toata familia, de la mic la mare!

Related Posts

Articole recomandate:

Kidoptik – ajutorul de care are nevoie copilul tau pentru o vedere sanatoasa
21/06/2022
Photo Stress management
Sfaturi pentru gestionarea și reducerea nivelului de stres în viața de zi cu zi
04/03/2024
Vaccinarea: Informații esențiale pentru o decizie informată
13/02/2024

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!