Demararea înscrierilor la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești: Investește în viitorul tău ca asistent medical

Într-o lume în continuă schimbare, educația și formarea profesională de calitate rămân ancorate în siguranță, fiind cheia succesului și a unei cariere de succes. În acest context, vă anunțăm că înscrierile la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești pentru anul academic 2023-2024 au început.

Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” este o instituție acreditată, cu o tradiție de peste 25 de ani în învățământul particular. Aceasta oferă o educație de înaltă calitate și asigură formarea de specialiști bine pregătiți în domeniul medical. Diplomele emise sunt recunoscute atât la nivel național, cât și internațional, fiind o verigă importantă în parcursul profesional al fiecărui absolvent.

Școala oferă două calificări profesionale deosebit de căutate pe piața muncii: asistent medical generalist și asistent medical de farmacie. Fiecare dintre acestea vă oferă șansa de a vă dezvolta o carieră de succes în domeniul medical, un domeniu care nu încetează să se dezvolte și să se adapteze la nevoile societății moderne.

Procesul de înscriere este unul accesibil, deschis absolvenților de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat, conform prevederilor Legii Educației Naționale nr.1/ 2011, cu modificările și completările ulterioare. Astfel, indiferent de rezultatele pe care le-ați avut la bacalaureat, aveți șansa de a vă construi un viitor promițător în domeniul medical.

Înscrierile se realizează fizic, la secretariatul școlii, între orele 13-18. Adresa la care vă puteți înscrie este Ploiești, B-dul București nr. 39, corp AT4-8, în incinta UPG Ploiești. Puteți programa înscrierea prin telefon, la numerele 0724.89.05.48 sau 0723.298.193.

Admiterea se face în ordinea înscrierii, pe baza unui interviu vocational și a dosarului care să conțină toate actele necesare înscrierii, în limita locurilor disponibile.

Pentru a vă înscrie, aveți nevoie de următoarele acte:

  • Cartea de identitate – original + copie
  • Certificatul de naștere – original + copie
  • Certificatul de căsătorie – dacă este cazul, original + copie
  • Diploma de bac sau diploma de absolvire a liceului – original + copie simplă sau copie legalizată, în funcție de situația fiecăruia
  • Foaia matricolă a liceului – original + copie simplă sau copie legalizată
  • Adeverință de la medicul de familie care să ateste că sunteți apt pentru calificarea de asistent medical de farmacie sau asistent medical generalist, în funcție de specializarea aleasă
  • Taxa de înscriere în valoare de 200 lei

După conformitate, originalele se înapoiază posesorului, la dosar păstrându-se copiile legalizate sau copiile simple.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0724.890.548 sau 0723.298.193.

Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești este locul unde puteți începe să vă construiți un viitor sigur și de succes în domeniul medical. De-a lungul anilor, am format numeroși profesioniști de top în domeniul sănătății, iar acum vă așteptăm și pe voi să deveniți parte a acestei comunități. Așadar, vă încurajăm să investiți în voi și în educația voastră, pentru a avea un viitor strălucit în domeniul medical.

Related Posts

Articole recomandate:

Descoperă opțiunile de medicină alternativă pentru a-ți îmbunătăți starea de bine
13/02/2024
Consilierea Genetică
10/06/2020
Monacolina K în exces – riscuri pentru sănătate
10/08/2022

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!