De ce să alegi profesia de asistent medical?

Există o mulțime de motive pentru care asistența medicală ar putea să vă atragă. Dacă doriți să ajutați pacienții bolnavi și răniți, să aveți oportunitatea de a lucra într-o varietate de situații și să serviți ca un model solid pentru alții în viața dvs., asistența medicală este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Se estimează că profesia de asistent medical va experimenta o creștere de 9% a locurilor de muncă până în 2030, mai rapid decât media pieței muncii, făcând acum momentul perfect pentru a urma asistența medicală ca o carieră.

Nursingul vă oferă posibilitatea de a vă adapta viața profesională pentru a se potrivi stilului dvs. de viață.

În primul an de școală de asistență medicală, vei dezvolta și perfecționa abilitățile de asistență medicală, cum ar fi gândirea critică, comunicarea și abilitățile de organizare. Veți dezvolta capacitatea de a rămâne calm în caz de urgență.

Aceste abilități vă pot ajuta să treceți de la asistența medicală clinică la alte opțiuni: administrarea asistenței medicale, management nonprofit în asistență medicală, asistență medicală de sănătate publică.

Toți absolventii experimentează o tranziție pe măsură ce trec de la un cadru academic la unul clinic după absolvirea ca asistent medical.

Pentru multi absolvenit  care lucrează în marile spitale, această tranziție poate fi facilitată prin programele de practică din cadrul școlilor posliceale concepute pentru a ajuta  tranzitia cu succes de la școală la diferite medii de lucru.

Asistenți medicali sunt în prima linie în administrarea și evaluarea tratamentului. În calitate de asistent medical, ești cel mai mare avocat al pacientului. Petreceți mai mult timp cu pacienții decât alți profesioniști din domeniul sănătății, astfel încât să puteți monitoriza în mod cuprinzător progresul pacientului. Știți care simptome ar putea fi un semnal roșu și puteți evalua eficacitatea tratamentului. De asemenea, devii cheia în a comunica acest lucru echipei multidisciplinare mai largi.

Menținerea acestui dialog deschis este doar unul dintre nenumăratele lucruri pe care le fac asistenții medicali pentru a asigura calitatea îngrijirii. Această îngrijire este oferită în spitale, cabinete de medici de familie și în comunitate și poate fi crucială pentru bunăstarea pacienților.

Dacă îți dorești să urmezi o școală postliceală în domeniul medical recomandăm Şcoala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploieşti,

Școala Postliceală Sanitară Sf. Vasile cel Mare Ploiești  infiinţatǎ în cadrul Fundaţiei pentru Dezvoltare Umană – filiala Ploiești, de către doamna doctor Mihaela Vasile – Președinte FDU, și-a început activitatea în anul scolar 1999-2000, cu o clasa de asistenți medicali generalisti, ajungându-se, în anul scolar 2017-2018, la trei clase de asistenți medicali de farmacie și șase clase de asistenți medicali generaliști.

Detalii despre înscrierile în noul an școlar găsiți pe: fduploiesti.ro sau telefonic 0724 890 548

Related Posts

Articole recomandate:

Simptome alarmante: Când trebuie să apelezi la medic fără întârziere
13/02/2024
Beneficiile biotinei pentru sănătatea generală și frumusețe
12/01/2024
Care sunt cauzele maladiei de Quervain?
03/02/2023

CAUCIUCURI VARA - Orice Model pe Vadrexim.ro!