luni-vineri 9:00-15:00 0728 339 444contact@clinica-online.ro
Mai sanatos
Mai rapid
Mai convenabil

Consult online

Triaj initial medical ce vine cu o multime de avantaje: timp castigat, opnie medicala venita din partea unui specialist, care poate fi realizata din confortul casei sau chiar de la birou.

De ce sa sa alegi un astfel de serviciu?

Dupa cum stim, majoritatea oamenilor, in momentul in care apare o problema de sanatate, apeleaza la remedii, leacuri babesti sau tratamente auzite de la membri din familie, vecini si prieteni, care spun ei ca au dat rezultate.

In zilele noastre, oamenii cauta diferite opinii medicale si remedii pe internet, Facebook etc.

De cele mai multe ori, aceste opinii si remedii agraveaza starea de sanatate si ne supun la dislocarea de resurse multiple (timp, financiare, deranj psihologic).

Experienta unui medic nu se poate insuma in cateva fraze pe internet sau intr-un articol de ziar.

De aceea: Clinica Online va indruma sa apelati la sfatul medicului, ori de cate ori aveti o problema de sanatate, pentru că ADN-ul si organismul fiecarei persoane sunt diferite si doar un  medic poate pune un diagnostic si prescrie o schema tratament.

Echipa noastra de medici specialisti va oferi opinii medicale pertinente si obiective, nu inainte de a analiza simptomele, istoricul, starea dumneavoastra fizica si psihica. In urma consultului online se pot recomanda vizite la clinica, analize si investigatii ulterioare.

Etapele unui consult online in 3 pasi simpli

  • Va programati folosind formularul de inscriere sau telefonic
  • Dupa stabilirea de comun acord a datei si orei consultului primiti un email cu informatii de plata
  • Efectuati consultatia online prin Zoom, Skype sau chiar Whatsapp

Prin trimiterea formularului acceptati prelucrarea datelor cu caracter personal